Türkiye’deki en iyi beyin cerrahı kim?

Ülkemizin en iyi beyin cerrahı olarak tanımlanabilecek ilk kişilerinden biri şüphesiz Prof.Pamir'dir. Bunun en büyük nedenlerinden biri de listemizde bulunan hocaların çoğunun Pamir hocanın öğrencisi olmasıdır. Kendisi 1976-1985 yılları arasında Hacettepe üniversitesinde görev aldı.

Prof Dr Orhan Barlas Kimdir?

Prof. Dr. Orhan Barlas Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanıdır. Boyun Ağrısı, Pediatrik Toraks Cerrahisi, Nörolojik Hastalıklar alanlarında hizmet veriyor ve Ameliyatsız bel fıtığı tedavisi, Ameliyatsız boyun fıtığı tedavisi, Epiduroskopi hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.

Prof Dr Saffet Tüzgen kimdir?

Saffet Tüzgen, 1981 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1982-1987 yılları arasında aynı fakültede aldığı nöroşirürji ihtisas eğitimini takiben Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalı'nda uzman olarak göreve başladı. … Saffet Tüzgen, 2004 yılında Doçent; 2009 yılında ise Profesör ünvanını aldı.

Prof Dr Mustafa Uzan kimdir?

Mustafa Uzan Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanıdır.

Mustafa Gök hangi hastanede?

Dr. Mustafa GÖK | ÖZEL ATANUR GÖZ HASTANESİ, ISPARTA | www.atanurgoz.com.tr.

Prof Dr Sait Naderi hangi hastanede?

2008 yılından bu yana Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahisi Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu olarak görev yapmaktadır. Doktor Naderi aynı anda 2017'den bu yana Sağlık Bilimler Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyesi ve anabilim dalı başkanlığı görevini de yürütmektedir.

Orhan Barlas kaç yaşında?

enerjik ve zeki tıp doktoru. orhan barlas ismini taşıyan bir diğer kişi de 30 kasım 1999 tarihinde vefat etmiştir. 1921 yılında gaziantep'de doğan avukat, tiyatro ve sanat eleştirmeni orhan barlas kanserden vefat etmişti. son döneminde yazdıklarına adam-sanat dergisinde rastlanabilir.