Çoban Yıldızı kaç bölüm oynadı?

Çoban Yıldızı bölümleri listesi, Most Production tarafından yapılıp 2017 yılında FOX'da yayınlanan Çoban Yıldızı adlı Türk televizyon dizisinin bölüm listesidir. Dizi 2 Mart 2017 tarihinde FOX ekranlarında yayınlanmaya başlamıştır ve 22 Haziran 2017 tarihinde 17. bölümü ile final yaparak sona erdi.

Çoban Yıldızı dizisi Zekkar kimdir?

Zekkar, Kapadokya'nın zengin ve güçlü ailelerinden Fikret Karakaya'nın oğludur. Kapadokya'da doğar, büyür. Oğlu Ali ile birlikte İstanbul'da bir gece kulubü işletir. Bu mekanı mesken tutarak işlerini yürütürler.

Çoban Yıldızı dizisi nerede çekiliyor?

Başrollerinde Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci ve Selim Bayraktar'ın yer aldığı 'Çoban Yıldızı' dizisi Kapadokya'da çekiliyor.

Çoban Yıldızı dizisi hangi kanalda?

Çoban Yıldızı Dizisi – Bölümleri | FOX.

Çoban Yıldızı finalde ne oldu?

Zekkar belasından kurtulmaya çalışan Zühre ve Seyit bunda başarılı olabildiler mi? Ürgüp'te çekilen ve konusuyla dikkatleri üzerine toplayan dizinin yayını yalnızca 17 bölüm sürdü ve istenilen etkiyi sağlayamayınca final kararı alındı. Çoban Yıldızı final bölümünde Seyit Zühre'yi kurtardı.

Çoban Yıldızı kaç?

Çoban yıldızı bir yıldız değil güneş sisteminde bulunan bir gezegendir. Bu gezegenin adı ise Venüs olmaktadır. Venüs gezegeni güneş etrafında dönmesi dünya günü açısından 224 güne denk gelir.

Ürgüp’te hangi dizi çekildi?

Yer Gök Aşk Çekimleri Ürgüp'te yapılan dizi Phillipa Gregory'nin aynı adda sinemaya aktarılmış romanı The Other Boleyn Girl (Boleyn Kızı)'dan esinlenilmiştir. Dizinin olay kurgusu Ürgüp'te geçmesiyle beraber, çekimler de Ürgüp'te yapılmıştır.