Özdilek ne satıyor?

1971 yılında ticaret hayatına başlayan Özdilek, günümüzde ev tekstil alanında Türkiye'nin önde gelen markalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. … Özdilek, kendi üretim tesislerinde iplikten dokumaya, konfeksiyondan boyahaneye, pamuk ipliğinden ham pamuğa kadar tam entegre şekilde üretim yapıyor.

Özdilekteyim com güvenilir mi?

Özdilekteyim güvenilir mi merak ediyorsanız site SSL sertifikaları ile korunmaktadır. Bu sayede ödeme işlemleriniz esnasında bilgileriniz yalnızca kartınızın bağlı olduğu bankaya aktarılır. Özdilekteyim iade politikasına göre ise ürün teslimatından itibaren 14 gün içerisinde iade başlatabilirsiniz.

Özdilek Sanal Market kapıda ödeme var mı?

Market Alışverişiniz Bi Tıkla Kapınızda” Özdilekteyim market bölümü, teslimat saati seçeneği, kapıda nakit veya kredi kartıyla ödeme ya da internetten alışveriş sırasında ödeme gibi kullanıcılarına ayrıcalıklar sunuyor.

Özdilekteyim nedir?

4 ekim hayvanları koruma günü sebebiyle evcil hayvan ürünlerinde P indirim yapan online alışveriş sitesi. müşteri memnuniyeti konusunda türkiye'de ki en iyi firmalardan biridir.

Kaç tane Özdilek mağazası var?

Merkezi Bursa'da bulunan Özdilek Alışveriş Merkezleri, 1979 yılında Hüseyin Özdilek tarafından kurulmuştur. Toplamda 15 alışveriş merkezine sahiptir. Makro Market, Ankara, Afyon, Antalya, Bolu, Eskişehir, İstanbul, Yalova, İzmir, Kocaeli ve Bursa illerinde faaliyet göstermektedir.

Özdilek kaçta kapanıyor 2021?

ÖZDİLEK ÇALIŞMA SAATLERİ 2021 Özdilek hafta içi ve hafta sonları dahil olmak üzere genellikle sabah 09:00'dan akşam 22:00'a kadar açıktır.

Özdilek Havlu sahibi kim?

Kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Hüseyin Özdilek'tir. Bursa'da havlu üretimiyle sanayi üretimine girdi. 1983 yılında Bursa'da ilk alışveriş merkezini açtı. Özdilek Holding, Türkiye'nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer almaktadır.