İSTANBUL ÖĞRENCİ AKBİL BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Öğrenciler İBB'nin bireysel.istanbulkart. istanbul adresindeki başvuru formuna kişisel bilgilerini ve fotoğrafını kaydederek online başvuru yapabilir. İstanbulkart ve 6 TL kargo ücreti ödemesini başvurunun son adımında kredi kartı ile yapabilir.30 Sept 2021

Öğrenci akbili kac para 2021?

İETT ZAMMI SONRASI AYLIK AKBİL FİYATLARI NE KADAR OLDU? Mavi Kart (aylık) 316 liradan 430 liraya, aylık öğrenci 57,50 liradan 78 liraya, aylık sosyal (öğretmen-60 yaş) 196 liradan 266 liraya yükseldi.

Öğrenci akbili kimler alabilir?

Yüksek Öğretim Kurumu Kanunu, Çıraklık Eğitim Kanunu kapsamında eğitim gören öğrenciler ile Temel Eğitim Kanunları ve diğer kanunlar kapsamında eğitim gören öğrenciler, Açık İlköğretim, Açık Lise, Kur'an Kursu öğrencileri İBB'nin indirimli İstanbulkart'ını almak için başvuru yapabilir.

Öğrenci istanbul kartı nasıl alınır?

Öğrenci akbili nasıl çıkarılır 2021? İstanbul İndirimli Kart çıkarmak isteyen öğrencilerin yapması gereken ilk şey bireysel.istanbulkart. istanbul adresine girip form doldurmak ve başvuru yapmak. Başvurunuzun durumunu yine aynı siteden görüntüleyebilirsiniz. Kartınız kısa bir süre içinde onaylanacak.

Istanbulkart online başvuru kaç günde gelir?

Kartınızın durumunu üyelik sayfanızdan giriş yaparak takip edebilirsiniz. Kartınızın belirlediğiniz adrese teslimini talep ettiyseniz PTT Kargo aracılığıyla kartınız 2 iş günü içinde size iletilecektir.

Öğrenci akbili ne kadar aylık?

AYLIK AKBİL NE KADAR? Tam mavi kart aylık akbil 430 liraya, öğrenci aylık akbil fiyatı ise 78 liraya yükseldi.

Istanbul kart Aylık abonman kaç basım?

Aylık Mavi kart önce 200 basıma ve daha sonra 180 basıma indirilmiştir. Öğrenci Mavi kartı 200 basım ile sınırlandırılmıştır.

Öğrenci kartı kimlere verilir?

Kimler Öğrenci Kartı Alabilir?

  • Resmi ve Özel Eğitim Kurumlarında kayıtlı olup eğitim alan öğrenciler,
  • Açık İlköğretim ve Açık Öğretim Lisesi öğrencileri (12 dönem dâhil),
  • Mesleki Eğitim Merkezinde eğitim görüp 3308 sayılı kanuna göre öğrencilik haklarından faydalanan öğrenciler,