Şevket Çoruh aslen nereli?

30 Haziran 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. 93 Harbi sonunda Ardanuç'un Anaçlı köyünden İstanbul'a göç ederek günümüzde Ömerli Barajı suları altında kalan Muratlı köyüne yerleşmiş olan Artvinli bir ailenin tek çocuğudur. Annesi terzi, babası dolmuş şoförüdür.

Şevket Çoruh Koronadan öldü mü?

Arka Sokaklar dizisindeki rolüyle alakalı olduğu değerlendirilen sorunun cevabı aslında yok. Çünkü Şevket Çoruh ne dizide ne de gerçek hayatta öldü. Şevket Çoruh hem dizide hem de normal hayatta yaşıyor.

Şevket Çoruh’un eski eşi kimdir?

Günay KaracaoğluŞevket Çoruh / Ex-spouse

Şevket Çoruh aslen Kürt mü?

Çoruh Aslen Artvinlidir. Ailesi 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı sonunda Ardanuç'un Anaçlı köyünden İstanbul'a göç etmiş ve 1973 yılında istimlak edilerek bugün Ömerli Barajı suları altında kalmış olan Muratlı köyüne yerleşmiştir.

Alp Korkmaz aslen nereli?

Alp Korkmaz (d. 2 Mart 1981, Ankara), Türk sinema ve dizi oyuncusudur. İlk ve Orta öğrenimini İstanbul'da tamamlamıştır, Lise öğrenimini ise Çanakkale'de Tamamlamıştır. Amerika'da üniversite hayatına başladı.

Arka Sokaklar’ın Mesut nereli?

İstanbul, TürkiyeŞevket Çoruh / Doğum yeri

Arka Sokaklar dizisinde kim hayatını kaybetti?

Kanal D'de yayınlanan fenomen dizi Arka Sokaklar'da Ali karakterinin patlamada hayatını kaybetmesiyle Alp Korkmaz diziye veda etti. Korkmaz, 2006 yılından bu yana dizide yer alıyordu.