Şükrü Özyıldız aslen nereli?

Şükrü Özyıldız, 18 Şubat 1988 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Annesi Rodoslu bir Rum, babası ise Trabzonludur. Kendisinden iki yaş küçük bir kız kardeşi vardır.

Şükrü Özyıldız nerede yaşıyor?

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ KİMDİR? Özyıldız, 18 Şubat 1988 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Annesi Rodoslu bir Rum, babası ise Trabzonludur. Kendisinden iki yaş küçük bir kız kardeşi vardır.

Şükrü Yıldız kaç yaşında?

33 years (February 18, 1988)Şükrü Özyıldız / Age

Şükrü Özyıldız Hangi bölüm?

İstanbul Teknik Üniversitesinde Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümünü kazanıp İstanbul'da bir yıl okuduktan sonra Ege Üniversitesi İşletme Bölümünü okumaya başlamış daha sonra da Erasmus programıyla Portekiz'e gitmiştir. Özyıldız, Portekiz'de kafes dövüşlerine katılmıştır.

Huri Murphy Kimdir?

1988 yılında doğdu. 2005-2007 Yıldız Teknik Modern Dans Bölümü, 2008 Rotterdam Dans Akademisi'nde okudu ve 2009-2011 yılları arasında Leeds Northern School of Contemporary Dance'den mezun oldu. MDTist topluluğunda 5 sezondur dans ediyor.

Şükran Ovalı ve Şükrü Özyıldız neden ayrıldı?

Şeref Meselesi adlı dizinin çekimleri sırasında tanışıp aşk yaşamaya başlayan Şükran Ovalı ile Şükrü Özyıldız, bir buçuk yıl boyunca aşk yaşamış sonrasında Şükran'ın kıskançlıkları yüzünden yollarını ayırmışlardı.

Şükrü Özyıldız ne iş yapıyor?

OyuncuŞükrü Özyıldız / MesleğiOyuncu, dramatik bir yapımda rol alan ve sinema, televizyon, tiyatro veya radyoda bir karakteri canlandıran sanatçı. Aktör kelimesi Antik Yunancadaki ὑποκριτής kelimesinden gelmektedir. Bu kelime, “oynayan, canlandıran kişi” anlamına gelir ve bu yüzden “aktör” kelimesi de oyunculuk yapan kişiyi temsil eder. Vikipedi