ETS ameliyatını hangi bölüm yapar?

– Yüz, koltuk altı, ayak terlemesi ameliyatsız tedavi için Dermatoloji bölümüne gidilir. – Yüz, koltuk altı, ayak terlemesi ameliyatlı tedavi için Göğüs Cerrahisine gidilir. – Genel terleme, vücudun gövde bölümünün terlemesi için İç Hastalıkları ve Endokrinoloji bölümüne gidilir.

Klipsli ETS ameliyatı kim yapar?

Klipsli ETS ameliyatı poliklinik ortamında cerrahi ekibimiz tarafından gerçekleştirilir.

ETS ameliyatı fiyatı ne kadar?

ETS ameliyatı genellikle kısa süren bir cerrahidir. İşlem 10-15 dakikada yapılır, anestezi ile birlikte bu süre 30-60 dakikayı bulur.

ETS ameliyatı kaç saat sürer?

Ameliyat yaklaşık 1 ila 3 saat sürer. ETS ile bölgesel terleme tedavisinde başarı oranı, bölgeye göre değişmekle birlikte, yaklaşık olarak ˜ civarındadır.

Ateş basması için hangi doktora gidilir?

Yetişkinler için bölgesel terleme söz konusu olduğunda dermatoloji ya da göğüs cerrahisine başvurmak gerekmektedir. Bunlar el, ayak, yüz, koltuk ve benzeri bölgelerdir. Söz konusu genel terleme ya da gece terlemesi olduğu zaman ise göğüs cerrahisi ile beraber iç hastalıkları bölümüne başvurulması gerekmektedir.

Aşırı terleme hangi doktor bakar?

– Genel terleme: (vücut, gövde terlemesi) için İç Hastalıkları ve Endokrinoloji bölümüne, – Gece (uykuda) terleme: için İç Hastalıkları ve Göğüs Hastalıkları bölümüne gidilebilir, – Çocuklarda terleme: için Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümüne başvurulması gerekir.

El terlemesi için hangi doktora gidilir?

Genel terleme: Genel terleme, tüm vücudun, gövdenin terleme problemi için Endokrinoloji ve İç Hastalıkları bölümüne başvurmak gerekir. Uykuda (Gece) terleme: Gece terleme sorunu için de Göğüs Hastalıkları ve İç Hastalıkları bölümüne başvurmak gerekir.