Turkcell.com.tr anasayfasında "Giriş" alanından Turkcell numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Üst menüden "İşlem Merkezi" seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada sol tarafta yer alan menüden "Ayarlarım" seçeneğine tıklayın. Burada "PUK NUMARAM" bölümünden PUK kodlarınızı öğrenebilirsiniz.

SIM kart numarası nerede yazar Turkcell?

Bu işin kolay yolu ise aşağıdaki kodu kullanmanızdan geçer; *101# Telefonunuzun tuş takımına bu kodu yazararak arama yaparsanız sim kart numaranızı öğrenirsiniz.

SIM PUK kodu nedir?

PUK 1 kodu, bloke olan sim kartınızın yeniden kullanılabilir hale gelmesini ve blokenin kaldırılmasını sağlayan özel bir şifredir. 8 haneden oluşur. … PUK 2 kodunu kullanarak blokeyi kaldırabilirsiniz. PUK 2, bloke olan PIN 2 kodunun yeniden kullanılır hale gelmesini sağlayan 8 haneli özel bir şifredir.

SIM kart kalıcı olarak kilitlendi nasıl açılır Turkcell?

SIM kart bloke kaldırma nasıl yapılır? **05*PUK numarası*yeni PIN numarası*yeni PIN numarası# arama tuşuna basınız. Bu işlemi 10 defadan fazla yanlış yapmanız durumunda, SIM kartınızı değiştirmeniz gerekir.

SIM kart kalıcı olarak engellendi ne yapmalıyım?

PIN 1 kodunun yanlış girilmesi sebebiyle bloke olan SIM kartınıza yeniden erişebilmek için, 8 haneli PUK 1 şifresini girmeniz gerekir. PIN 1 kodunun aksine, PUK 1 kodu değiştirilemez ve 10 defadan fazla hatalı girildiğinde SIM kartınız kalıcı şekilde bloke olur; dolayısıyla SIM kart değişikliği yapmanız gerekir.

Telefonda sim kart numarası nasıl öğrenebilirim?

Sistem Ayarları ekranından “Hakkında” seçeneğini seç ve bir açılır liste açmak için “Kategori” seçeneğine dokun. Numaranı görüntüle. Açılır listeden “SIM Kart” seçeneğine dokun. SIM kart telefon numaran ekranda gösterilecektir.

Sim karttaki numaraları nasıl görebilirim?

SIM kartta kayıtlı kişileri görüntülemek için aşağıdaki adımlara bakın:

  1. Giriş ekranında Kişiler'e dokunun. Şekil.1.
  2. Varsayılan sıralama'ya dokunun. İncir. …
  3. Görüntülemek için Rehber öğesine dokunun. Şek. …
  4. Görüntülemek için CMCC'yi (SIM kart) seçin.

Vodafone PUK kodu nasıl alınır?

PIN ve PUK Kodu Ayarları PUK kodunuzu Yanımda İnternet Hat Ayarlarım sayfasından öğrenebilirsiniz. Yanımda İnternet sayfası şifrenizi bilmiyorsanız, S yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek şifre talebinde bulunabilirsiniz.